Personlig trening

Smart-PTO

IMG_1373.jpg

Smart Personlig Trenings Oppfølging er trening som kombinerer styrke, balanse, koordinasjon og utholdenhet tilpasset deg i liten gruppe. Her har vi samlet de beste øvelsene for din kropp, lagt inn forskjellige balanseelement som tvinger hjernen og de stabiliserende musklene til å jobbe hardere. 

 

Vi holder på i kun 45 minutter som gjør at konsentrasjonen holdes på topp under hele treningen og vi slipper overbelastning og skader på vevet. Nevrofysiologisk forskning kan bekrefte: ved å jobbe med motorisk utfordrende bevegelser, stimuleres hjernen til å frigi hormoner som er energi- og motivasjonsfremmende. I tillegg fremmer disse bevegelsene, produksjonen av nye ”baner” i hjernen. Det gjør at hjernecellene påvirkes funksjonsmessig og de lever lengre.

 

Øvelsene er bevisst laget litt ”uhåndterlig” slik at de små musklene jobber sammen med de store. Kroppen forteller nærmest selv om du utfører øvelsen riktig. Det gjør at kroppen lærer å bevege seg på den mest hensiktsmessige måten til enhver tid og i flest mulige situasjoner. Ved å trene dette over tid vedlikeholder du din kropps ytterste potensial. Det gjør at DU blir mer funksjonell i hverdagen, i idrett, og du får bedre kroppskontroll. Treneren din sørger for at du får motivasjonen, variasjonen og progresjonen i hver eneste trening. Alle får eget tilpasset program i løpet av semesteret

Puls 4x4

Systematiske intervaller ved maksimal hjertefrekvens på 4 minutters lengde er den mest tidseffektive måten å øke maksimalt oksygenopptak. Hjertets pumpekapasitet er avgjørende for vår utholdenhet. Den kan forbedres gjennom intervalltrening. Dersom du jobber på 85-95% av makspuls vil størrelsen på hjertet endre seg (Helgerud, Hoff).

IMG_1333.jpg